En råtta i väggen, isoleringskli och en formidabel växt-slakt.

20130711-171321.jpg

Inte kissnödig, inte törstig, inte bajsnödig. Inte ens lite morgonpilsk.
Imorse vaknade jag med behovet av att fixa.

 • Jag har sorterat upp alla lakan och gjort ett kombinerat ”viktiga-saker”, räknings, ”viktiga-papper” och laddcentral till alla våra elmojänger.
 • Vidare tog jag mig tiden att lära mig hemgjord försvenskad thaimat.
 • Sedan bad jag moder jord om ursäkt och brutalslaktade den fina och skitstora ”kalla”-liknande växten som skymde mina jordgubbar, bönor, tomater, ärtor, meloner, rödbetor och morötter från den tämligen livgivande solen. Förlåt mamma. Grönsaker går alltid före blommor.
 • Bad moder jord om ursäkt ännu en gång sedan jag fått upp smaken för slakt. Hejdåkram missplacerade ros-as.
 • Fick även rycket när jag såg grillens dåliga skick och insåg att en sortering av uteförrådet var en nödvändighet för att hitta den lilla grillskrapan som jag i hast kastat in när jag som vanligt bjudit hem vänner INNAN jag städat klart.
 • Det enda som stör mig är att råttan i väggen lyckats klättra upp i fågelhuset, tömt det på nötter och boat in sig i hörnet av uteförrådet med en arsenal av isolering och en hög med nötskal som skulle få vilken arab som helst att se ut som en nybörjare.

  Armarna kliar av glasfibret och jag nyser som en gris, men annars vid gott, trött och nöjt mod.

  Nu kom Justus gående ätandes på en olivtvål.

  20130711-171307.jpg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  This entry was posted in dan-syndrom tipsar om saker som gör vardagen lättare. Bookmark the permalink.

  Comments are closed.